20.8.07

Martine maakt het goed!

Voor een keer een bericht van Stephanie, om jullie allemaal op de hoogte te houden: Zojuist belde Martine, het gaat goed met haar. Ze belde vanuit het hotel in Nairobi. Ik bedoel ziekenhuis, maar ze noemt het zelf het Hiton hotel want het is van alle gemakken voorzien, compleet met warme douche, sateliet-TV en een koelkast! Inmiddels is haar blinde darm verwijderd, de operatie is goed verlopen. Ze vertelde dat ze alweer voorzichtig op de been was, maar voorlopig rustig aan moet doen. De komende dagen verblijft ze nog in 'het Hilton', daarna zal ze naar Goma gaan. Ze popelt natuurlijk om weer aan de slag te gaan. Maar pas als als ze weer helemaal in orde is, gaat ze terug naar Kichanga. Vermoedelijk zal dat nog zo'n twee weken duren. Ze klonk erg vrolijk, onze dappere Martine.

2 Comments:

At 3:51 PM , Anonymous Anonymous said...

Die Martine is ook een bikkel he?! En zo'n blinde darm.. pff wat heb je er aan? Allemaal ballast... Het ga je goed met herstellen en terugkeren naar Kichanga. Ik denk aan je lieve Martine Liefs

 
At 9:50 PM , Anonymous Anonymous said...

lieve Martine,
een schrik zo maar in het ziekenhuis met een blinde darm, die er nu al uit is. zo snel kan het gaan. we hopen dat de wond goed geneest en dat je snel aansterkt, zodat je je weer volleidg in kan zetten, want dat is wat je wilt.
Morgen ben je jarig, 22 augustus. we feliciteren je van harte hiermee en hopen dat je een beetje verwend wordt in het ziekenhuis.

heel veel liefs vanuit Ede.

Arie en Greetje Vink

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home