20.8.07

Foto's uit Kichanga

Een medewerker van artsen zonder grenzen maakte deze foto's.
Dank je Fieke, voor het doorsturen.
En van mij wat onderschriften bij de foto's... x M

Dit is de veranda van ons huis.. zoals je ziet is het uitzicht niet echt geweldig.. de dakplaten voor het hek zijn geplaatst om ons enige privacy te geven..anders zou het hele dorp naar ons staan te kijken en te roepen en dan zou het 'Dierentuin'- gehalte wel echt heel groot worden...

In de nieuwe medische store: alles ordenen, tellen en op de juiste manier in de schappen, stockcards en computer verwerken.. nog geen buro!
Leve de laptop!

Een paar dagen later heb ik ook een tafel om aan te werken.. we vorderen gestaag.. van s'ochtends vroeg tot s'avonds.. dozen uitpakken, medicijnen tellen en in de administratie registreren.

Hier ben ik voor het eerst in 1 van de vluchtelingenkampen waar we werken: Mweso I. Zo'n lange witte vrouw is natuurlijk een bezienswaardigheid.. we proberen met handen en voeten in het frans en swahili met elkaar te communiceren..maar lachen vooral heel veel naar elkaar!

Terwijl verderop de mannen een kip slachten voor de barbeque zit ik lekker achterin de cruiser een 3 weken oude krant te lezen.. Dit was op een zondagmiddag bij een van de prachtige meren in de buurt: we zijn met z'n allen (nationale staf en expats) gaan bbq-en: kip en maiskolven!

Even niet werken.. en alleen maar genieten van de overweldigende mooie natuur van de DRC.. heerlijk om bij te komen en weg te dromen..

3 Comments:

At 11:04 AM , Anonymous Anonymous said...

super!!

 
At 9:20 PM , Anonymous Anonymous said...

mijn 1e en 2e comment werd niet geplaatst. Bij deze nog een poging:
GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG, SISTA!!!
van Stephanie

 
At 4:29 PM , Anonymous Anonymous said...

gefeliciteerd laiverd!!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home