6.2.07

... en de meisjes heten...

... Kema en Martine!
Zo heten de meisjes die ik gister op de wereld heb zien komen! Kema is de verloskundige. Ben aan het eind van de middag even bij de moeder en de tweeling langs geweest.. moeder is trying en de meisjes are just doing FINE!
liefs, M

3 Comments:

At 4:13 PM , Anonymous Anonymous said...

Lieve Martine,
Even weer een berichtje van ons.
Fijn dat je weer helemaal fit bent.
We genieten van je prachtige verhalen en foto's en hebben ontzettend veel bewondering voor de manier waarop jij daar aan het werk bent.
Wat is het hier dan een saaie bedoening in Nederland. Het enige verzetje hier vandaag lijkt wel het weeralarm voor een laagje sneeuw en bijna een nieuwe kabinet.
groetjes en liefs van Klaas en Josje.

 
At 11:33 PM , Anonymous Anonymous said...

Hallo Loggie,

Wat een ervaring en wat een eer dat een van de meisjes jouw naam draagt. Is het logistiek gezien mogelijk om voor deze eerste naamgenoot (er zullen zeker nog meer volgen)een Hachuba te schenken? D.w.z. zie je de moeder nog, komt er binnenkort iemand van AZG naar jullie toe? laat me even iets weten. Plaats zelf een comment bij deze post, volgens mij werkt dat voor jou het makkelijkst.

groetjes,
Stephanie

 
At 12:03 AM , Blogger Martine said...

Hi Stephanie! Wat een geweldig idee om een hachuba te schenken.. er is echter 1 probleempje.. moeder en de tweeling zijn na vijf dagen weer naar huis (ergens in een dorpje in de bush) gelopen.. en ze komen niet meer voor controle of zo terug...dus ik denk dat ik ze nooit meer zal zien. Wat een geweldige nieuwe creaties heb je gemaakt!liefs, Martine

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home